Folderscheck.nl

Folderscheck.nl - alle folders, één app

Snel. Interactief. Handig. Download `em nu!

INTRODUCTIE Waarom de Folderscheck.nl app downloaden ?

U ziet het dagelijks overal: iedere postbus bomvol met folders, en het wordt alleen maar erger. Dankzij de Folderscheck app kiest u zelf welke folders u wilt bekijken, maakt u handige boodschappenlijstjes en nog veel meer. Handig, toch? En goed voor het milieu ook!

functiesDé app dat goed is voor uw portemonnee

  1. Locatie Zet uw locatie aan en onze app zal u de winkels in uw buurt laten zien op een kaart. Bekijk de openingstijden van uw favoriete winkel.
  2. Boodschappenlijst Tijdens het bladeren door de folder, kunt u elk product toevoegen aan de handige boodschappenlijst. Klik op het product om terug naar de folder te gaan en de aanbieding te bekijken, als u het vergeten hebt.
  3. FavorietenKies uw favoriete winkels en u ziet hun nieuwste folders via menu Favorieten.
  4. Notificaties U kunt eenvoudig aanmelden en notificaties ontvangen zodra we de nieuwste folders updaten waarin u interesse hebt.

terugkoppeling Klant beoordelingen

  • Ik volg altijd de nieuwste folders van mijn favoriete winkels. Ik heb een speciale menu aangemaakt met favorieten en ik bekijk alleen wat ik wil.
  • Winkelen is nu een stuk eenvoudiger geworden. Geen lange boodschappenlijsten op papier, nu kan ik gewoon de gewenste producten uit de folders markeren en ze toevoegen aan mijn boodschappenlijst. Lekker interactief en modern!
  • Ik hoef me niet langer zorgen te maken dat de winkels gesloten zijn. U kunt eenvoudig de route vinden op de kaart en de openingstijden bekijken. Natuurlijk, u bladert altijd door de actuele folders voor de beste aanbiedingen. Zeker een aanrader :)

Enkele voorbeelden van de app

Check onze nieuwe app

TipsHandige tips om meer uit de app te halen

Alle folders in één app, handig, toch?

TIP

Boodschappen doen? Nu nog voordeliger !

Voeding natuurlijk, die staat altijd bovenaan uw boodschappenlijstje. Nu kunt u met onze app eenvoudig de beste aanbiedingen bij jou in de buurt vinden! Vers fruit en groenten, vlees of zuivel aanbiedingen vinden - alles onder één dak binnen de Folderscheck App.

Knus Huis

Een wandeling nemen langs meubelzaken, het vergelijken van producten en prijzen. Eindelijk, na een paar maanden vindt u de beste aanbieding voor u. Met onze nieuwe app kunnen alle huidige folders van winkels en zoekbalken u helpen het gewenst product te vinden.

Techno manie

met onze nieuwe app kunnen alle huidige folders van winkels en zoekbalken u helpen het gewenste product te vinden.

Prachtig is modern

heel vaak in het hectische dagelijkse leven dat we geen tijd hebben om de juiste cosmetische folders te kiezen, onze applicaties bespaart u tijd door het snel lokaliseren van de dichtstbijzijnde winkel.

Bereid u voor

Comfortabele kleding en schoenen zijn cruciaal voor het comfort van uw training. Met de app kunt u door folders van sportwinkels bladeren en de locatiefunctie zal u de winkel het dichtst bij je laten zien, waar u de beste aanbiedingen van uw gewenste items kunt vinden.

meer Over de app

Mobiele app die alle digitale folders op één plaats verzamelt. Maak boodschappenlijstjes, check winkels dankzij de map, zoek promoties per product en nog veel meer!

  • Voor iedereen De app is beschikbaar zowel voor iOS als voor Android
  • Relevant We houden u altijd op de hoogte van de nieuwste folders.
  • Ondersteuning Heeft u vragen? Stuur ons aub een e-mail naar (Webmail)

Download de Folderscheck.nl App

Beschikbaar voor iOS en Android!

1533 Downloads