Gebruikersvoorwaarden

Lees de Algemene Voorwaarden voor het gebruik maken van de producten, software, diensten en website Folderscheck.nl. De Algemene Voorwaarden vormen samen met de Additionele Voorwaarden een rechtsgeldige en bindende overeenkomst tussen u en Folderscheck.nl voor het gebruiken van de Dienst. Het is belangrijk om de tijd te nemen om deze voorwaarden aandachtig te lezen.

ALGEMENE VOORWAARDEN Folderscheck.nl

Folderscheck.nl e site die een dienst dat het bekijken van de reclame folders van de Nederlandse winkels mogelijk maakt. Het gebruik van de dienst vereist geen registratie en is gratis.

Het auteursrecht van alle folders is eigendom van hun auteurs, Folderscheck.nl behoudt zich het recht de gepubliceerde folders voor hun behoeften, voor reclame of andere commerciële doeleinden te gebruiken.

Folderscheck.nl gebruikers gaan akkoord dat Folderscheck.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud en juistheid van de gepubliceerde reclame folders of andere informatie.

Folderscheck.nl is in geen opzicht verantwoordelijk in geval van verlies van informatie.

Door gebruik te maken van Folderscheck.nl gaat u akkoord met deze voorwaarden en aanvaardt u deze te respecteren en volgen.

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Folderscheck.nl gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Folderscheck.nl blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord