Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Folderscheck.nl gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Folderscheck.nl blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Black Friday 2018

Black Friday is één van de langverwachte evenementen voor alle shopaholics en liefhebbers promo aanbiedingen.

 

Wanneer is Black Friday?

Wij van Broshura.bg zullen je niet langer nieuwsgierig houden. De officiële start van Black Friday 2018 zal op 23 november 2018 om .... u beginnen.

 

Wees klaar voor het Black Friday-evenement, want het aantal winkels dat deelneemt op deze dag wordt steeds groter en de aanbiedingen en promoties zijn nu aantrekkelijker dan ooit.

 

Wat is Black Friday?

 

Laten we teruggaan naar de jaren 60 in Amerika, waar alles is begonnen.

Thanksgiving is een van de grootste vakanties in het land, en de dag die volgt, markeert het begin van de grote kerstinkopen.

De obsessie van Amerikanen om te winkelen spreekt voor zich en op die dag zijn de prijsverlagingen zo verleidelijk dat winkelen is uitgegroeid tot een soort massasport.

 

De belangstelling van mensen voor koopjes is zo groot dat sommige werkgevers hun werknemers zelfs een vrije dag geven.

Waarom "Black"? - vanwege de enorme congestie die zich heeft voorgedaan.

 

Welke winkels doen mee aan Black Friday 2018?

 

Net als bij de vorige Black Friday zullen de volgende winkels deelnemen: Emag, Zora, Technopolis, Technomarket, Hypolis, Ardes, Joy Optics & Grand Optics, Avon, DM, JYSK. Een scala aan onweerstaanbare deals voor alles wat u en uw gezin nodig hebben:

● elektronica;

● mobielen;

● laptops;

● meubilair;

● kleding voor mannen, vrouwen en kinderen;

● cosmetica en nog veel meer.

 

Vanwege de enorme belangstelling raken de specials snel op. Daarom hebben we voor uw maximale gemak alle reclamebrochures verzameld op onze website Broshura.bg, evenals op onze mobiele applicatie. Op deze manier zal Broshura.bg u met uw boodschappenlijst voor het begin van de campagne erop voorbereiden en vermijdt u het risico om specials te verliezen.

 

Wat kunt u doen?

 

Volg gewoon de website van Broshura.bg voor meer informatie of download onze mobiele app om het nog gemakkelijker te maken bij het zoeken van de grootste deals online of bij uw favoriete winkelketens.

notification circle blue
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder uitgebracht. Bekijk de catalogus HIER en bespaar geld!