Folderscheck.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Meer info

cover

Black Friday 2017

Maak je klaar voor Black Friday 2017

 

Vraagt u zich af hoe u het beste kunt maken van de aanbiedingen gedurende Black Friday 2017? Op Folderscheck.nl willen wij u helpen bij het besparen van tijd en geld tijdens het winkelen op Black Friday 2017. Wij hebben daarom voor u de beste kortingen verzameld. Vergeet uren eindeloos surfen op verschillende websites en winkel aanbiedingen. Op de website van  Folderscheck.nl zult u met een enkele klik de beste promoties vinden. Wilt u de speciale Black Friday aanbiedingen niet missen? Vergeet dan niet uw e-mailadres achter te laten.

 

Wat is Black Friday?

 

Black Friday vindt plaats in het laatste weekend van november, op vrijdag gelijk na Thanksgiving dag. Deze commerciële feestdag wordt gekenmerkt door de grote koopjes van grote merken op een verscheidenheid van elektronica, computers, fashion producten en veel meer.

In de vroege jaren van 1950 staan de twee dagen na Thanksgiving in de Verenigde Staten welbekend om het groot aantal inkopen in de detailhandel, gemotiveerd door kortingen om het winkelen gedurende de feestdagen te stimuleren. In de vroege jaren van 1960, verwees de Filadelfia politie de term ’’Black Friday’’ naar de kritische files die veroorzaakt werden door de hoge instroom van consumenten naar commerciële vestigingen.

Wanneer de retailers tegenwoordig verliezen, wordt er gezegd dat ze op rood staan.  ’’Black Friday’’ is een keerpunt, omdat de verkoop op deze dag stijgt.  Vanaf die dag worden de rekeningen van retailers ’’in zwart’’ gerapporteerd vanwege de gemaakte winst.

 

Welke retailer zal participeren op Black Friday 2017 in Nederland?

 

Black Friday wordt van het jaar op vrijdag 24 november gehouden en het is voor u de perfecte dag om gebruik te maken van de speciale aanbiedingen van de participerende retailers. Koop top kwaliteit producten tegen de best mogelijke prijzen. Mis deze geweldige kans niet en vind de beste koopjes van winkels als Media Markt, Cool Blue, Bol.com, Alternate, Wehkamp, C&A, Conarad, Hema, Douglas, OTTO,  Holland & Barrett en Scuurman Schoenen. Hier vindt u een brede selectie aan elektronica, high-tech of fashion producten naast vele anderen. Bovendien verwachten wij dit jaar een diversiteit aan product aanbiedingen te zien, met name uit de mode wereld en huishoudelijke artikelen als Bonprix en Woonexpress. Black Friday aanbiedingen blijven meestal bewaard onder de wikkels tot de dag komt. Uw beste kans is om u aan te melden voor Folderscheck.nl alert. Zodra u zich heeft aangemeldt, laten wij u meteen weten wanneer er nieuwe aanbiedingen online worden gepubliseerd.

notification circle blue
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder uitgebracht. Bekijk de catalogus HIER en bespaar geld!