Folderscheck.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Meer info

cover

Meest gestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen zou vinden . Als u niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op . Wij waarderen uw mening en suggesties.

 • Wat is Folderscheck.nl ?

  Folderscheck.nl is een website verzamelen alle huidige folders en catalogi van grote winkels in het hele land . Hier vindt u folders van supermarkten zoals Aldi , Lidl , Makro, Boni, evenals elektronica en apparaten ketens als Saturn , Modern , Scheer & Foppen , cosmetica winkels , meubels kettingen, kleding winkels en nog veel meer te vinden. Alle flyers geupload op de website worden dagelijks bijgewerkt , zodat de informatie op de site blijft up-to - date.

 • Hoe de flyer ben ik te vinden ?

  De eenvoudigste en snelste manier om de flyer die u zoekt te vinden is om het zoekvak aan de bovenzijde van de website. Naast het zoekvak , kunt u de gewenste folder vinden met behulp van de categorie menu van de site die speciaal is gemaakt eenvoudig en concreet zijn . Na de categorie van uw winkel te selecteren , selecteert u de winkel die u zoekt en daar zul je in staat om de flyer die actueel zijn op dit moment te vinden . Alternatieve manier om te zoeken is via de site map.

 • Wordt het gebruik van Folderscheck.nl betaald ?

  Met behulp Folderscheck.nl is geheel gratis en zal dat altijd zijn!

 • Ik ben eigenaar van een winkel en ik zou graag mijn flyer publiceren Folderscheck.nl . Hoe kan ik dit doen?

  Om uw winkel en flyer toe te voegen, kunt u terecht op onze rubriek " In een winkel "..

 • Hoe kom ik in contact met het team van Folderscheck.nl ?

  Om ons te contacteren, kunt u terecht op de sectie "Contacten" van de site.

notification circle blue
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder uitgebracht. Bekijk de catalogus HIER en bespaar geld!