Toegankelijkheid

Wij het ​​team van Folderscheck.nl waarde het belang van het verstrekken van een website die toegankelijk is voor een breder publiek , ongeacht de capaciteiten of technologieën die gebruikers gebruiken voor toegang tot internet . We werken elke dag hard om de toegankelijkheid van onze site door personal computers en laptops , evenals tablets en mobiele apparaten te verbeteren . Het doel van toegankelijkheid is de website nuttig voor mensen met een handicap ook. Dit doel vereist websites die zijn ontworpen op een zodanige wijze dat alle gebruikers worden voorzien van een gelijke toegang en positieve gebruikerservaring.

Gebruik website

We gebruiken letterfonts die gemakkelijk voor het lezen , ongeacht de vaardigheden en technologieën die de gebruikers bezitten zijn . Al onze beelden zijn van adequate "alt " tags die een hint over de beeldinhoud te geven als een of andere reden is het niet geladen . Navigatie van onze website is uiteindelijk vereenvoudigd en werkt op een consistente wijze.

Enkele nuttige tips voor een betere navigatie op Folderscheck.nl

Hoe te verhogen of verlagen van de lettergrootte van de website?

Bij de optie "Extra" van uw browser te selecteren " Internet -opties ", dan op het tabblad " Algemeen " te selecteren " Toegankelijkheid " . Mark " Negeer de lettergroottes door webpagina's instellen " en klik daarna op "OK". Naar het menu van uw browser te selecteren " beoordeling" , selecteer " Lettergrootte " en aan het einde de gewenste lettergrootte.

Hoe de kleur van het lettertype en de website kleuren veranderen?

Bij de " Tools" opties van uw browser te selecteren " Internet -opties " . Op het tabblad " Algemeen ", selecteer " Color" . Demarkeren " Windows kleuren gebruik " optie. Selecteer de " Tekst" en kies vervolgens de gewenste kleur en selecteer " OK " . Om de standaard achtergrondkleur van de website te veranderen selecteer " Achtergrond " , koos voor de kleur die u wilt en druk vervolgens op " OK ".

Waar te beginnen met surfen vanaf ?

Gebruik de sitemap om een ​​idee van de beschikbare informatie op de site te krijgen en dan kiezen wat je zoekt.

Zoektips

ЕEen van de snelste manieren om te vinden wat u zoekt is naar het zoekvak geplaatst aan de bovenzijde van de website te gebruiken. Gebruik de juiste zoekwoorden en het zoekvak zal een hint over de gezochte term geven . Als u op zoek bent naar een winkel in je stad de stad gebruiken filter ook. Op deze manier zal uw zoekopdracht sneller , eenvoudiger en nauwkeurig zijn .

Contacteer ons

Als je het gevoel moeilijkheden rond de toegankelijkheid van de website of u zich zorgen en opmerkingen met betrekking tot de inhoud en structuur , aarzel dan niet om contact met ons op e -mail : office@folderscheck.nl

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Folderscheck.nl gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Folderscheck.nl blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord