Over ons

Folderscheck.nl is gemaakt vóór consumenten door consumenten. Het is de bedoeling dat je de folder aanbiedingen checkt vóórdat je naar de winkel gaat voor je boodschappen. Vaak zijn bepaalde aanbiedingen beperkt of niet in alle winkels geldig, ook daarom bekijk je de reclame folders eerst online. Maar er zijn er nog meer voordelen voor jouw in de online reclame folders. In iedere folder zijn er exclusieve kortingen in de vorm van couponcodes. Wees dus slim, bespaar op je dagelijkse aankopen. Je hebt de folder gecheckt? Klaar om naar de winkel te gaan? Check de openingstijden zodat je zeker bent dat je niet voor een gesloten deur zal staan.

 

Folderscheck.nl team bestond uit jonge en enthousiaste professionals die gericht zijn op uw favoriete folders website beter en gemakkelijker te navigeren voor u maken. Altijd klaar om te helpen met advies of oplossing van een probleem, ze zijn verkrijgbaar bij uw dienst de hele dag van 09:00 tot 06:00 elke werkdag van de week.

 

Address:
Offerista Group Bulgaria EAD
63 Shipchenski prohod blvd.
1574 Sofia, Bulgaria

Managing Director: Ognyan Popov , Mag. Oliver Olschewski

Phone: +359 882070020
Email: office@broshura.bg

Register / Commercial Register Court: Bulgarian Commercial register
Register / commercial register number: 204255331
Tax ID number: BG204255331

Chamber or professional association: no
Applicable regulations: Bulgarian Trade Regulations

The Offerista Group Bulgaria EAD is a company of the Offerista Group. www.offerista.com

The pictures that we use on folderscheck.nl are obtained from istockphoto.com, stock.adobe.com, freepik.com and joergsteinhauer.net.

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Folderscheck.nl gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Folderscheck.nl blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord